Известие

Collapse
No announcement yet.

Zakupuvane na Alfa Romeo 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Zakupuvane na Alfa Romeo 146

Здравеите,
    Искам да закупиа Алфа Ромео 146.Аз сам от Благоевград и тук е невазмойно да се намери Алфа 146.Кайете каде има по-голям избор.По автокъстите в Благоевград ме разубейдават да не купувам такава цитирам "барака",застото сте имам само проблеми,но вапреки това аз сам рехил вече.Кайете кои двигател е по добар.И добар сервиз в Софиа,застото маи от там сте купиа.

Здравей колега!
    Тези които ти разправят, че Алфа е барака не ги слушай много, в добрия случай са просто предубедени. Алфата е кола като всички други и за да бъде в изправност си иска съответната поддръжка. С няколко думи за двигателите - бензиновите са боксер и туин спарк, туин спарк са като технология по-съвременните двигатели, но и с по-скъпа поддръжка. Боксерът е по-евтин и при правилна експлоатация - много надежден двигател. За дизеловите аз лично не мога да кажа много, други колеги ще се изкажат по-компетентно от мен тук.
    Моят съвет е първо да прочетеш всички теми за модела, двигателите, цената на поддръжката (особено за поддръжката на twin spark-a Valjo е писал много подробно) внимателно и тогава, в зависимост от средствата с които разполагаш, да купиш това което ще е най-подходящо за теб. Желая ти късмет при покупката и дано скоро станеш горд собственик на Алфа!
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Не го плаши човека с Вальо, бре мискинин Най-добре (така поне се говори) е 2 литра мотора. Сигурно боксерите са доста по евтини за подръжка. Почети верно из темите и реши кой е твоя мотор, а от там следва евентуално и степента на изпълнение
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Re: Zakupuvane na Alfa Romeo 146

Първоначално публикувано от Bubata
        Здравеите,
        Искам да закупиа Алфа Ромео 146.Аз сам от Благоевград и тук е невазмойно да се намери Алфа 146.Кайете каде има по-голям избор.По автокъстите в Благоевград ме разубейдават да не купувам такава цитирам "барака",застото сте имам само проблеми,но вапреки това аз сам рехил вече.Кайете кои двигател е по добар.И добар сервиз в Софиа,застото маи от там сте купиа.
        Я?! Не мога да повярвам Е па обади се като си от Благоевград Телефона ще ти го пратя на лично съобщение А това за бараката кой ти го каза,ще ми кажеш и ще видиш как ще търчи да ти се извинява после
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Re: Zakupuvane na Alfa Romeo 146

Първоначално публикувано от Bubata
          Здравеите,
          че ще имаш проблеми - то е ясно - ще имаш (ако някой ти казва друго е или болен или тъп или и трите). Въпроса е колко.
          Че не са бараки не са - особено 146 Ti.
          Но и дизела не е зле стига да е JTD.
          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
          Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

ако още не си си купил ела да ти дам една 146-2000ti

Comment

Първоначално публикувано от gele74
              ако още не си си купил ела да ти дам една 146-2000ti
              Koлко и търсиш на тая хубавица

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

ако още си търсиш ела .да видиш нещо дет си заслужава-колата я има в раз-продавасе

Comment

Working...
                X